top of page

Zondag ochtend

Als je altijd vroeg wakker bent en zeker in het weekend op zondag , dan is alles nog helemaal stil en daar kan ik enorm van genieten.

Buiten alles nog donker en alleen het geluid om koffie te maken. Met bakkje koffie en een crackertje plof ik dan op de bank en probeer langzaam beetje wakker te worden.

Halfverwege mijn koffie en beetje op mijn telefoon door de foto's aan het bladeren(Google geeft je data of jaren super lui voor de zondag) een oja denk ik dan vaak. Daar zijn we geweest en och dit feestje was gezellig. Helaas staan er in 2020 niet veel foto's behalve van de kerst.


Dat is toch wel een piek elk jaar

Van de 32699 foto's en meer dan 1000 filmpjes als ik dan de maand december op vraag , dan blijven er weinig privé foto's over .

Allemaal ideeën en geleverende pakketten.


Foto's van onze geweldige inpakruimte die al duizenden pakketten heeft gezien.


We krijgen ook vaak hoog bezoek , bijvoorbeeld van de Productie van het Gors , die draaide een dagje mee, want hoe werkt het nu in een bedrijf , hoe gaat dat?

Leerzaam voor deze harde werkers maar ook voor ons.Maar ook kwam een belangrijke man uit Spanje op bezoek . Binnenkort is hij weer in het land en komt hij vast inspecteren of alle cadeautjes die voor 5 december zijn besteld goed zijn ingepakt.

Ook pakketten met een speciale opdruk zoals van Fredy Remijn met deze prachtige Zeeuwse hondjes.

Of de borrelplanken met appeltaart recept , tweezijdig te gebruiken.

We denken graag met de klant mee en ik durf inmiddels ook wel te zeggen dat we een heel creatieve denktank hebben en daarnaast samenwerken met hele creatieve lokale ondernemers en makers , korte lijntjes en snelle communicatie maken dat wij snel op jou wensen kunnen inspelen.Ik zal jullie besparen met alle foto's en ideeen want dan is mijn zondag helemaal gevuld en die van jou ook:) nee vandaag lekker genieten van de vrije dag en morgen staan de eerste afspraken al weer klaar.


Wat gaan jullie doen vandaag ?


Mijn telefoon gaat aan de oplader en lekker koken vandaag en morgen weer fris aan de slag.

Fijne zondag

Els


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page