top of page

Een boerderijwinkel juist voor bedrijven.

IMG_1281.jpg

Persoonlijke Pakketten

Natuurlijk kun je naar een groothandel gaan. Zij stellen een divers pakket samen, doen er nog een cadeautje in en het is geregeld. Geen omkijken meer naar. 

De meeste groothandels bieden geweldig mooie pakketten aan. Zij stellen een divers pakket samen, doen er nog een cadeautje bij en klaar ben je. Zo heb je er geen omkijken meer naar. 

Wij doen het anders. Wij luisteren naar jou. Wie zijn jouw medewerkers? Waar houden ze van? Hebben ze gezinnen? Met de antwoorden op deze en andere vragen maken wij een voorstel. We gaan voor je aan de slag en bouwen aan een persoonlijk pakket, waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. We kunnen zelfs met persoonlijke wensen van je werknemers rekening houden (denk aan glutenvrij, vegan of zonder alcohol). Op deze manier nemen we jou het werk uit handen. De met aandacht samengestelde pakketten worden gewaardeerd door je collega's en dat zie je terug op de werkvloer.

IMG_1281.jpg

Originele verpakking

Elk jaar zoeken we naar nieuwe en originele mogelijkheden van verpakken. Zeeland, oestermanden en onze pakketten horen bij elkaar. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen gaan we op zoek naar de juiste verpakking. En dankzij onze creatieve ideeën kan dat best heel anders uitpakken dan je vooraf had gedacht!

Borrel- en fruitboxen

Thuiswerken en online vergaderen worden steeds normaler. Wist je dat wij ook borrel- en fruitboxen kunnen samenstellen die we bij je werknemers (laten) bezorgen? Zo kun je op afstand aan je collega’s laten weten dat je hun inzet waardeert.

Kleine en Grote orders

Of je nu één pakket wilt weggeven of honderden. Wij staan voor je klaar. Voor grote orders maken wij zelfs gebruik van een handige inpakstraat. We schrikken niet van een bestelling van 1000 pakketten en pakken ze met veel zorg en aandacht voor je in.

 

Wat jouw wensen ook zijn, wij gaan graag voor je aan de slag! 

IMG_1000.jpg
bottom of page