top of page

Fruitmand bezorgen Zeeland

Heldere kleuren, absolute versheid, heerlijk fruit voor iedereen!

IMG_0130.jpg

Van kleine lokale winkel, naar begrip in Goes.

Wij bezorgen verse fruitmanden bij jou in Zeeland

Onze fruitmanden zijn de perfecte manier voor jou en je team of gezin om de dag te beginnen. Wij bezorgen fruitmanden met vers seizoensfruit van eersteklas kwaliteit. Alles is geteeld en geoogst door regionale boeren en wordt verpakt in milieuvriendelijke manden zonder onnodig verpakkingsafval. Wij bezorgen onze fruitmanden aan iedereen in Zeeland (Walcheren & de Bevelanden) die aandacht besteedt aan kwaliteit.

 

De snack voor de kleine honger tussendoor zorgt voor motivatie, een goed humeur en energie!

Fruitmand laten bezorgen in Zeeland – héél simpel!

Jij bestelt...

online per mail of telefonisch. Dan stellen we in onze winkel jouw persoonlijke fruitmand samen: appels, peren, kiwi’s, bananen, druiven of een puur sapje – dat wat jij wilt.

 

Wij bezorgen...

in Walcheren en de Bevelanden. Van jouw bedrijf naar jouw zieke medewerkers of naar vrienden en familie. En natuurlijk bij onze buren: het ADRZ in Goes!

 

Iedereen is blij...

over de hoge kwaliteit, versheid en variatie in de heerlijke fruitmand.

DSC02914.jpg
DSC00111.jpg

Waar staan onze fruitmanden voor?

Regionaal & seizoensgebonden

Korte transportwegen en absolute versheid. Wij kiezen fruit van regionale boeren en nemen seizoensgebonden producten uit onze eigen boomgaard. Wij bezorgen onze fruitmanden in Zeeland (Walcheren & de Bevelanden).

 

Duurzaam en milieuvriendelijk bezorgen

De natuur heeft het fruit al perfect ingepakt. We stoppen ze gewoon in natuurlijke mandjes, zonder verpakkingsafval! Klaar om ervan te genieten?

 

Snel & flexibel

Wij zijn snel, want versheid duldt geen uitstel. En flexibel! Neem gewoon contact met ons op voor extra grote bestellingen of extra wensen.

An apple a day keeps the doctor away

Het is vooral belangrijk om fruit te eten in de winter en het bijbehorende verkoudheids- en griepseizoen. In deze tijd verzwakt het immuunsysteem namelijk sneller dan in de zomer. Het is wetenschappelijk bewezen dat een gezonde voeding rijk aan fruit en groenten een verkoudheid kan voorkomen. De antioxidanten in fruit beschermen tegen virussen en bacteriën.

 

Onze fruitmanden uit onze boerderijwinkel in Zeeland zijn daarom niet alleen een heerlijke, seizoensgebonden snack voor tussendoor, ze zitten ook nog eens boordevol met vitaminen en energie. En hoe meer vitaminen je binnenkrijgt, hoe sterker je immuunsysteem wordt.

 

Kleine power-booster voor in de koude maanden.

IMG_0239.jpg
IMG_0191 - kopie.jpg

Verse groenten en fruit

In onze fruitmanden vind je een enorme selectie van de belangrijkste groenten en fruit, van A voor ananas tot Z voor zoete aardappel.

 

Ananas, appels, avocado’s, bananen, bessen, bonen, broccoli, komkommers, aardappelen, kersen, prei, kool, meloenen, noten, paprika's, perziken, pruimen, champignons, sla, spinazie, tomaten, druiven, savooiekool, courgettes, citrusvruchten, uien…

 

Loopt het water je in de mond bij het lezen? Perfect, zo moet het! Laat je persoonlijke fruitmanden samenstellen en in Zeeland (Walcheren & de Bevelanden) bezorgen. Dan kan je in een handomdraai iets lekkers, gezonds en klaarmaken – zonder naar de supermarkt te hoeven gaan.

Ons verhaal

Als je in Zeeland opgroeit, ben je bekend met de lekkerste verse producten van de boerderijwinkels overal in de provincie. Wat bij ons ooit begon als een kersenkraam langs de kant van de ’s-Gravenpolderseweg is inmiddels uitgegroeid tot een heuse boerderijwinkel met een ruim assortiment groente, fruit en Zeeuwse artikelen.

 

We zien de vraag naar onze fruitmanden groeien en ontvangen graag jullie feedback en tips om de fruitmanden nog beter te maken. Wij zijn constant bezig met updates om een gezonde levensstijl voor iedereen duurzaam bereikbaar te maken! 

 

Interesse? Schrijf of bel ons & volg ons op social media om op de hoogte te blijven.  

DSC01088.jpg
IMG_0107.jpg

Fruitmanden van de boerderijwinkel Buijsrogge in Zeeland

Korte reactietijd

We reageren onmiddellijk! Vertel ons wat we voor je kunnen doen. Wij zullen direct voor je zorgen!

 

Regionaal geworteld

Geef de voorkeur aan producten uit Zeeland, versterking van de regionale economie en milieuvriendelijk vanwege de korte transportroutes.

 

Individuele fruitmanden laten bezorgen in Zeeland

Je hebt een fruitmand nodig die helemaal op jouw wensen is afgestemd? Geen probleem voor ons.

 

Ongecompliceerde boekhouding

Geen tijdrovende boekhouding met bonnetjes uit de supermarkt. En een ingewikkelde interne organisatie is niet nodig.

Fruitmanden snel bezorgd

Om absolute versheid en het behoud van de vitaminen en voedingsstoffen in onze fruitmanden te garanderen, richten wij ons op eersteklas kwaliteit bij de selectie van ons fruit door het zo regionaal en seizoensgebonden mogelijk aan te bieden. Omwille van het milieu gebruiken wij geen extra verpakkingsafval. Dankzij onze korte transportroutes zijn wij altijd flexibel en kunnen wij onze fruitmanden betrouwbaar bezorgen in Zeeland - Walcheren & de Bevelanden.

DSC01081.jpg
bottom of page