top of page

Zeeuwse kerstpakketten

Onze nieuwe site!

zeeuwse kerstpakketten.jpg

De specialist voor je Zeeuwse kerstpakket!

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van Zeeuwse kerstpakketten.

Uit elke hoek van Zeeland halen wij onze producten om de kerstpakketten te vullen. Het is dan ook niet voor niks dat onze klanten jaarlijks terugkomen voor onze kerstpakketten.

En daar zijn we meer dan trots op!

Waarom voor onze kerstpakketten kiezen?

Goede vraag! Wij zijn van mening dat een Zeeuws kerstpakket alles behalve dertien in een dozijn mogen zijn. Er zijn natuurlijk enorm veel kerstpakketten aanbieders, maar wij doen het wel degelijk anders.

Wij luisteren graag naar wat je verwacht in je kerstpakketten en denken dan ook altijd graag mee. Of het nou gaat glutenvrij, vegan of geen alcohol, bij ons maakt het niet uit en is ook echt alles, maar dan ook alles mogelijk.

Niks is te gek!

2018_05_Boerderij Buijsrogge (met logo)_051 (1).jpg
DSC03278.jpg

Originele verpakkingen

Elk jaar kijken we weer naar de nieuwe mogelijkheden om onze pakketten te maken en te versturen. 

We zijn dan ook enorm trots met onze samenwerkingen en hebben nu zelfs onze eigen verpakkingen gemaakt. We denken dat je ze wel herkent namelijk:)

Kijk maar eens naar de foto!

Groot aantal kerstpakketten?

Kijk dat horen we graag. Je denkt misschien bij ons aan een kleine boerderijwinkel, maar als het om onze pakketten gaat is dat wel even anders..

Elk jaar kloppen er grote bedrijven bij ons aan voor een aanvraag van hun jaarlijkse kerstpakketten. Je begrijpt natuurlijk wel dat het dan niet gaat om een kerstpakket of 10.

Hoe groter de order hoe leuker wij het vinden. We hebben een inpakbaan, waardoor we gewoon snel kunnen inpakken en hierdoor elke order grootte aankunnen.

Dus geen zorgen en neem contact op!

IMG_1000.jpg
DSC01015.jpg

Klaar voor uw kerstpakketten uit Zeeland?

Wij in ieder geval wel! We raden je in ieder geval aan om een kijkje te nemen op onze nieuwe website, of om direct contact op te nemen voor jouw echt Zeeuwse kerstpakket!

bottom of page