top of page

Groente en fruit winkel

De groente en fruit in onze winkel staan voor kwaliteit!

WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite

Van kleine lokale winkel, naar begrip in Goes.

Groente en fruit in de winkel

Naast de gebruikelijke fruitsoorten zoals appels en peren leveren wij ook exotisch fruit zoals avocado, gedroogde dadels, kiwi, limoen, mango, passievrucht en nog veel meer.

Door onze jarenlange ervaring betrekken wij ons assortiment uitsluitend van de beste producenten en leveranciers, zowel regionaal als internationaal.

Wij kennen al onze leveranciers persoonlijk en zo zorgen we ervoor dat wij onze klanten het hele jaar door uitsluitend eersteklas groente en fruit in onze winkel kunnen aanbieden.

Grote diversiteit aan groente en fruit in de winkel

Wij bieden onze klanten elke dag verse seizoensgroenten, zoals komkommers, paprika's, verschillende soorten tomaten, aubergines, courgettes en de gebruikelijke slasoorten.

 

Van de lente tot de herfst richten wij ons op regionale producten zoals asperges en aardbeien. Buiten het seizoen leveren wij fruit en mediterrane groenten van onze vaste partners.

Wij bieden ook een ruim assortiment aan spruiten, bonen, kool, verschillende soorten sla en Zeeuwse specialiteiten.

WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite
WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45.57 (8).jpeg

Een gezonde uitstraling van de groente en fruit in onze winkel

Bij fruit zijn er rijpende en niet rijpende variëteiten. Tijdens het rijpen komt het plantenhormoon ethyleen vrij, dat een invloed heeft op het verouderingsproces van andere vruchten.

 

Bewaar rijpend en niet rijpend fruit daarom apart!

Rijpend fruit omvat: Appelen, abrikozen, bananen, peren, vijgen, clementines, blauwe bessen, kiwi's, mango's, nectarines, papaja's, passievruchten, perziken, pruimen, watermeloenen en honingmeloenen.

Niet-rijpend fruit omvat: Ananassen, bramen, aardbeien, granaatappels, grapefruits, frambozen, kersen, limoenen, mandarijnen, sinaasappelen, kruisbessen, druiven en citroenen.

Verras met fruitig-frisse fruitmanden uit onze winkel

Verras een geliefde met een originele fruitdoos. Vers fruit wordt liefdevol verpakt en is het perfecte geschenk voor vele gelegenheden.

 

Stuur een fruitmand naar je familie, vrienden, collega's of zakenpartners. De fruitmanden worden liefdevol gerangschikt in een geschenkdoos, samen met veel vers fruit. De fruitmanden zijn er in de meest uiteenlopende maten en vormen en zullen de ontvanger nog lang plezier bezorgen.

Stel je fruitmand voor samen volgens je persoonlijke wensen en de voorkeuren van de ontvanger. Overtref de verwachtingen en verras bij een speciale gelegenheid.

 

Wij bezorgen de fruitmanen in de regio Goes voor € 5 per mand en op Walcheren en de Bevelanden voor € 7,50.

DSC02914_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite

Too-Good-to-go groente en fruit in de winkel

Je kan er altijd een box met “too-Good-to-go” groente en fruit in de winkel vinden. Het feit dat een banaan niet meer groengeel is, een appel een deuk heeft of een komkommer krom is, betekent niet dat hij niet meer kan worden gegeten. Het zijn tenslotte de innerlijke waarden die tellen!

Zelfs zeer rijpe groenten en fruit uit de winkel kunnen meestal nog op dezelfde wijze worden verwerkt:

  • Overrijpe bananen kunnen in stukken worden gesneden en worden ingevroren. Pureer ze met een scheutje melk of een veganistisch alternatief om een heerlijk bananenijsje te maken.

  • Zachte paprika's, tomaten of aubergines kunnen worden verwerkt in soepen, sauzen of een mediterrane groenteschotel.

De meeste vruchten kunnen worden gepureerd voor een smoothie of als fruitige topping op natuurlijke yoghurt.

Zo eenvoudig kan je groente en fruit uit onze winkel verwerken!

Fruit is het nieuwe kopje koffie – Ons werkfruit

Veel bedrijven bieden hun werknemers tegenwoordig gratis fruit aan. Eén keer per week staat er een verse fruitmand in het kantoor. Bananen, appels, peren, druiven, perziken of kiwi's. Je kunt op elk moment een stuk fruit nemen om je honger te verhelpen.

 

Vers fruit is waarschijnlijk de eenvoudigste en meest kosteneffectieve manier om de levenskwaliteit van jouw werknemers duurzaam te verhogen.

An apple a day keeps the doctor away! Bovendien helpt het de identificatie met het bedrijf te vergroten als de baas regelmatig vers fruit verstrekt.

Wil je werkfruit laten bezorgen? Wij leveren fruitmanden aan de kantoren of werkplaatsen en besteden aandacht aan fruitsoorten die gemakkelijk op de werkplek kunnen worden gegeten.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite
WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite

Wat eet je 's morgens als ontbijt?

Niets? Alleen een kop koffie, en dat ook nog “to go”? Een evenwichtig ontbijt is de belangrijkste en beste start van elke nieuwe dag. Een “symbolisch” kopje koffie 's morgens is echter niet genoeg, het moet meer zijn!

Bij het ontbijt moet één portie fruit het minimum zijn.

Hoeveel is “een portie”?

Wat je maar in één hand kunt dragen: een appel, een sinaasappel, een schaal met zacht fruit... Hoe meer hoe beter - zelfs twee of drie handenvol fruit zijn niet verkeerd!

 

Natuurlijk zou het gemakkelijk zijn om je ontbijtportie groente en fruit binnen te krijgen in de vorm van industrieel geproduceerde sappen. Maar over het algemeen is het altijd beter om groenten en fruit in hun meest natuurlijke vorm te eten, zodat de vitaminen en mineralen die ze bevatten ook optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen.

 

Koop daarom groente en fruit bij ons in de winkel!

Dan kun je groente en fruit in onze winkel kopen:

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

 

De openingstijden van onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland:

Dinsdag t/m Donderdag: 13:00 - 17:30

Vrijdag: 9:30 - 17:30

Zaterdag: 9:30 - 16:00

Zondag/Maandag: Gesloten

DSC00167.jpg
bottom of page