top of page

Boerderijwinkel Zeeland

Gezond, lokaal en duurzaam boodschappen doen in de gezelligste boerderijwinkel van Zeeland!

2018_05_Boerderij Buijsrogge_073 (1).jpg

Van kleine lokale winkel, naar begrip in Goes.

Wie, wat en waar vandaan?

Weten waar een product vandaan komt en wie het produceert: dit is vaak niet mogelijk in supermarkten en bij producten van grote bedrijven. Maar is dit eigenlijk niet een van de belangrijkste vragen als we tegenwoordig een product willen kopen?

 

In onze boerderijwinkel in Zeeland gaat het niet om massaproducten, de goedkoopst mogelijke productie en de kortst mogelijke levertijden - hier staan het product en de kwaliteit van het product op de voorgrond. Wij weten waar onze producten vandaan komen en staan in persoonlijk contact met de leveranciers.

#Kooplokaal

Wij hechten waarde aan de smaak en de versheid van groenten en fruit voor onze boerderijwinkel in Zeeland. Onze producten bereiken ons via korte transportroutes, wat je de kans biedt om op een klimaatvriendelijke manier te winkelen.

 

Bovendien versterkt de regionale inkoop de lokale producenten en de regionale boeren. Het gaat dus om een cyclus waarbij het geld in de regio blijft, men actief de achteruitgang van de boerderijen tegengaat en op lange termijn banen kunnen worden behouden en gecreëerd.

 

#kooplokaal is dus niet zomaar een trendy hashtag, maar heeft een diepere betekenis voor ons allemaal.

IMG_0239.jpg
DSC03029.jpg

Een stukje 'Zeeland' kopen bij de boerderijwinkel Buijsrogge in Zeeland

Wat is er nu leuker dan lokaal versproducten rechtstreeks kopen bij de boerderijwinkel Buijsrogge in Zeeland?

 

Het assortiment in onze boerderijwinkel in Zeeland bestaat uit verse groenten en fruit, maar ook vlees, zuivel en zelfs brood- en bakproducten. Ook bieden wij cadeaupakketten, fruitmanden en verschillende typisch Zeeuwse hebbedingetjes aan.

 

In ons bedrijf worden alle producten in Zeeland geproduceerd, verwerkt en op de markt gebracht. 100% Zeeland want we 💙 Zeeland!

“Ik heb regionaal gekocht - ik heb iets goeds gedaan!”

Want is het geen heerlijk gevoel om regionaal in een boerderijwinkel in Zeeland te hebben gekocht, het milieu te beschermen, veiligheid te geven, goede kwaliteit te krijgen, het gevoel te hebben dat je erbij hoort en de regionale economie te versterken?

 

Onze mening: duidelijk ja – het is een geweldig gevoel!

IMG_0181.jpg
IMG_0191 - kopie.jpg

Zin in om gezond, lokaal en duurzaam boodschappen te doen?

Wij in ieder geval wel! Wij willen dat je wekelijkse boodschappen een belevenis worden en daar zorgen wij in onze boerderijwinkel in Zeeland voor. Onze medewerkers staan voor jou klaar en helpen je graag met het vinden van wat je zoekt. Als je vragen over een product of een leverancier hebt, laat het ons maar weten.

Natuurlijk goed - voor een bewuste en gezonde voeding

Sinds 2014 verkoopt de boerderijwinkel Buijsrogge in Zeeland streekproducten van onze eigen boomgaard en van de omliggende boeren. Dit omvat seizoensgebonden groenten en fruit zoals aardbeien, asperges en aardappelen in de vroege zomer of savooiekool en boerenkool in het winterseizoen. Vers steenfruit uit het zuiden of exotisch fruit vind je ook in de traditioneelste boerderijwinkel in Zeeland.

 

De boerderijwinkel Buijsrogge in Zeeland voorziet dagelijks vele klanten van regionale groenten en fruit, worst, zuivelproducten, exotisch fruit, dranken en typisch Zeeuwse producten.

DSC01088.jpg
2018_05_Boerderij Buijsrogge_056.jpg

Producten met een bijzonder verhaal

Omdat een banaan krom is, een komkommer te klein of een appel niet de kleur heeft die hij zou moeten hebben, gooien we hem niet zomaar weg. We bieden ook producten aan die van deze groenten en fruit iets nieuws make, zoals de Potverdorrie-Dip. Het is een echte aanrader! Of de kleurrijke bagels uit verschillende ontknappe groenten van de Spelt Bakkers. Ze zijn superlekker en vormen een heel bijzonder ontbijt of dessert.

 

Er zit iets geweldigs in voor iedereen! En het goede verhaal erachter maakt het niet zomaar lekker, maar bijzonder lekker!

Ons verhaal

Als je in Zeeland opgroeit, ben je bekend met kraampjes langs de weg met verse appels en peren. Wat bij ons ooit begon als een kersenkraam langs de kant van de ’s-Gravenpolderseweg is inmiddels uitgegroeid tot een heuse boerderijwinkel met een ruim assortiment groente, fruit, Zeeuwse artikelen, fruitmanden en (kerst)pakketten.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.  

DSC01081.jpg
bottom of page