top of page

Boerderijwinkel Zuid-Beveland

Onze trots: verse groenten en fruit!

WhatsApp Image 2022-02-23 at 08_edited.j

Van kleine lokale winkel, naar begrip in Goes.

Onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland

Fruit en groenten smaken vers het best. Lange transportroutes en opslagtijden schaden de kwaliteit. Als u bij onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland koopt, is de versheid gegarandeerd: ‘s Morgens geoogst, 's morgens in de winkel of meteen bij de consument. In geval van een rechtstreekse levering blijven vitaminen en waardevolle ingrediënten optimaal bewaard.

Maar kopen in de boerderijwinkel Buijsrogge in Zuid-Beveland betekent niet alleen aardappelen, groenten, salades en fruit. U vindt bij ons ook melk en zuivelproducten, eieren en kaas, vlees- en worstproducten. Honing, jam en kant-en-klare smeersels bieden wij ook aan.

Ons motto: hoe uitgebreider het assortiment, hoe verstandiger en ongecompliceerder de aankoop voor de consument.

Wat verkopen wij in onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland?

Wij bieden...

 • verse groenten en fruit

 • bakmixen

 • Zeeuwse honing

 • pasta

 • eieren

 • koekjes

 • biologisch wijn

 • pure sappen

 • wijn en bier uit de regio

 • biologisch vlees

 • voor onze kleine gasten gratis fruit in de winkel

... en nog heel veel meer!

 

Speciaal voor jou:

WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite
DSC01111.jpg

Ook voor cadeaupakketten kun je bij ons terecht

Ben je op zoek naar een bijzonder, uniek, persoonlijk, origineel en lekker cadeaupakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Er is natuurlijk niks mooiers dan je vrienden, familie of werknemers te verrassen met een echt bijzonder cadeaupakket. Ben je een groot bedrijf of zoek je gewoon één cadeaupakket? Alles kan bij ons!

Van bakliefhebbers tot wijn- en bierproevers: in onze cadeaupakketten vindt iedereen iets lekkers!

Wij bieden je nog veel meer heerlijke, hartige, kruidige, ongewone, unieke, Zeeuwse en nieuwe producten aan. Kijk maar op onze cadeaupakketten-website.

Nee, wat zie je er fruitig uit – onze fruitmanden!

Ananas, appels, avocado’s, bananen, bessen, bonen, broccoli, komkommers, aardappelen, kersen, prei, kool, meloenen, noten, paprika's, perziken, pruimen, champignons, sla, spinazie, tomaten, druiven, savooiekool, courgettes, citrusvruchten, uien…

 

Mhh, lekker hè?

Deze keuze aan fruit en nog veel meer kan je in onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland en in onze fruitmanden vinden. We stellen fruitmanden op maat samen en bezorgen in Goes en omgeving voor 5 € en in Walcheren en Noord-Beveland voor 7,50 € per mand.

DSC02914_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite

Winkelen bij de boerderijwinkel in Zuid-Beveland: vers, regionaal, seizoensgebonden en duurzaam!

Met elke aankoop in onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland steunt u de boeren in uw regio. Lekker eten is gebaseerd op goede, gezonde ingrediënten - in onze boerderijwinkel krijgt u uitstekende producten die uw keuken verrijken!

Biologische landbouw, aangepaste veeteelt en regionale en seizoensgebonden producten leveren een waardevolle bijdrage in meerdere opzichten: bescherming van het milieu, behoud van de landbouw in Zeeland, versheid en smaak en in het algemeen een pluspunt voor jouw gezondheid en dat van je gezin!

Maak kennis met onze boerderijwinkel Buijsrogge in Zuid-Beveland en kijk uit naar ontspannen winkelen!

We houden van wat we doen.
We weten wat we doen.

Daarom kunnen onze klanten op ons en onze producten vertrouwen.

Boerderijwinkel Buijsrogge in Zuid-Beveland is sinds een familiebedrijf dat bijzonder hoge kwaliteitsnormen nastreeft en dat zal blijven doen.

 

Onze transporten zijn kort, onze controles streng.

Alles wat we aanbieden en verwerken is vers, van hoge kwaliteit en duurzaam. Onze seizoensproducten – vooral peren – groeien in onze boomgaard of komen uit de buurt. We letten op de hoogste kwaliteitsnormen voor ingekochte goederen.

Ons advies is eerlijk, persoonlijk en deskundig. Bij ons krijgt het fruit de tijd die het nodig heeft om lekker te zijn, het vlees de smaak die het verdient - en de klant wat hij wil: de beste kwaliteit en daarmee de beste smaak.

WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45.56 (19).jpeg
WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite

Een beetje babbelen tussen al het lekkers door, dat hoort er bij ons gewoon bij!

Zien, ruiken, voelen, proeven – winkelen in onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland echte plezierervaring.

Wij bieden onze klanten vele producten van eigen bodem en uit de streek Zeeland. En we richten ons op versheid en kwaliteit in plaats van industriële massaproducten.

Persoonlijk klantenadvies is voor ons een van de belangrijkste zaken om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Receptideeën, vragen over de herkomst van een product of suggesties en wensen voor onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland? - We staan voor u klaar!

We hopen u snel te zien in onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

 

De openingstijden van onze boerderijwinkel in Zuid-Beveland:

Dinsdag t/m Donderdag: 13:00 - 17:30

Vrijdag: 9:30 - 17:30

Zaterdag: 9:30 - 16:00

Zondag/Maandag: Gesloten

WhatsApp Image 2022-02-23 at 08.45_edite
bottom of page