top of page

Even voorstellen:

Een tijd terug kwam ik ook het studentenbedrijf DownUnder wear tegen, wat mij aansprak was de orginele en creatieve boxershort van deze jonge studentondernemers. Dit leek voor onze winkel en website een toffe aanvulling.

Daarom twijfelde ik geen moment om contact op te nemen met deze studenten en hun te ondersteunen. En ze waren net zo enthousiast:)

Ik had al veel ideeën voor hun product voor in ons assortiment, zeker met de aankomende feestdagen. We zijn rond de tafel gaan zitten en met de creativiteit en ideeën van beide kanten zit het wel snor en er zijn al veel leuke pakketten bedacht en staan op de website. Een nieuwe samenwerking met de boerderijwinkelbuijsrogge en onlinecadeaupakketen.nl is geboren.

Boxer boxpakket onlinecadeaupakketen.nl


Maar hoe is dit Studentenbedrijf ontstaan en wat zijn de gezichten hierachter? DownUnder wear is een jonge startup dat is begonnen met een achttal studenten van de HZ University of Applied Sciences onder de nom van een schoolopdracht genaamd ‘Student Company’. Dit is een twintig weken durend traject waarin ondernemende studenten samen komen om een uniek product op de markt te zetten.

De personen van deze student company hebben de mossel boxershort gelanceerd, een uniek Zeeuws product met een humoristische swing eraan. Deze jonge ondernemers zijn na veel enthousiaste reacties doorgegaan met het bedrijf nadat de schoolopdracht voldaan was. De groep is gehalveerd en bestaat uit vier gedreven studenten die van het ondernemen en Zeeland houden.


(Afbeelding met toestemming)


Deze combinatie zorgt voor een nieuw uniek Zeeuws bedrijf. Het bedrijf staat voor eerlijk handel, transparantie, humor en een prettige klantenbinding. Hun toekomstige visie is om een unieke lifestyle op te zetten.

Met DownUnder wear zijn wij een toffe samenwerking aangegaan en kun jij de Zeeuwse Mossel Boxershort nu ook vinden in onze winkel of natuurlijk toevoegen aan jouw unieke cadeaupakketten

Best leuk hé al die achtergrond verhalen, wil je nog meer leuke dingen over deze leuke gasten te weten komen? Kijk dan zeker eens op hun site downundershop.nl


De boxershort in de Boerderijwinkelbuijsrogge61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page