top of page

Tropische kerstpakketten

Wauw, wat een zomer en we zijn nog niet klaar met de tropische temperaturen.

In onze prachtige en gezellige winkel hebben we natuurlijk heerlijke fruit en groenten om zalige salades voor bij de bbq te maken , ook biologische hamburgers en Zeeuwse kip mogen op de bbq niet ontbreken natuurlijk.


Maar wist je , dat we ook al druk zijn in de kerstpakketten. Wat kerst hoor ik je denken ,met een verfrissende mocktail van seeroop in je hand.

Ja ja kerstpakketten, veel nieuwe producten en vernieuwde kennismakingen met producten uit ons prachtige Zeeland komen dit jaar weer op de site onlinecadeaupakketen.nl maar waar mijn hart sneller van gaat kloppen is in gesprek met jou , wat wil jij en hoe ziet je bedrijf er uit, wie werkt er en wat zou passend zijn.

Zo zoek ik voor jou het passend en geen standaard pakket . En of er dat nu 10 zijn of 2000 voor elk pakket heb ik dezelfde enthousiasme .


Neem contact met ons op via de website

Of bel op 0617257173


Dit was mijn eerste blog jullie gaan meer van mij horen , daar zullen zeker foutjes in staan . Naast een creatief Brein heb ik helaas ook last van dyslectie .

Warme groet

Els Robbeson- Buijsrogge55 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Een last-minute vakantiehotel is een accommodatie die je op korte termijn kunt boeken voor een vakantie. Deze hotels bieden speciale aanbiedingen en kortingen voor reizigers die op het laatste moment beslissen om op vakantie te gaan. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen met betrekking tot last-minute vakantiehotels:

  1. Kortetermijnboekingen: Last-minute vakantiehotels staan open voor boekingen met een korte leadtijd, meestal slechts enkele dagen of weken voor de gewenste aankomstdatum.

  2. Kortingen en aanbiedingen: Deze hotels bieden vaak kortingen op kamerprijzen of pakketten om onverkochte kamers te vullen. De tarieven kunnen aanzienlijk lager zijn dan normaal, waardoor reizigers geld kunnen besparen.

  3. Flexibiliteit: Omdat last-minute boekingen vaak afhangen van beschikbaarheid, is het belangrijk dat reizigers flexibel zijn wat betreft de bestemming en reisdatums. Je…

Like

Wat is een elektrische scooter?


Een elektrische scooter is een vervoermiddel dat wordt aangedreven door een elektrische motor en wordt gevoed door oplaadbare batterijen in plaats van een verbrandingsmotor die benzine of diesel gebruikt. Elektrische scooters zijn ontworpen voor korte tot middellange afstanden en zijn een populair vervoermiddel in stedelijke gebieden.


De voordelen van een elektrische scooter


Elektrische scooters bieden verschillende voordelen ten opzichte van scooters met verbrandingsmotoren en andere vervoermiddelen. Hier zijn enkele van de voordelen van elektrische scooters:


  1. Milieuvriendelijkheid: Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide en stikstofoxiden, en dragen daarom bij aan een schonere luchtkwaliteit en verminderde luchtvervuiling. Ze helpen ook bij het verminderen van de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de…

Like

Voordelen van het huren van een E-chopper in Zeeland:

Het huren van een cristinas in Zeeland biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Milieuvriendelijk: E-choppers produceren geen schadelijke uitstoot en dragen bij aan een schonere omgeving. 2. Stille rit: Elektrische aandrijving zorgt voor een geruisloze rijervaring. 3. Eenvoudige bediening: E-choppers zijn gemakkelijk te besturen en vereisen geen speciale vaardigheden. 4. Verkenning: Het is een leuke en efficiënte manier om Zeeland te verkennen, van stadsstraten tot schilderachtige kustgebieden. 5. Groene mobiliteit: Het gebruik van E-choppers draagt bij aan duurzame mobiliteitsopties.

Like

marjabuijsrogge
marjabuijsrogge
Aug 22, 2022

Nou Els dat ziet er goed uit! 💪🏻🏖☀️

Like
bottom of page