top of page

Onze nieuwe website is een feit!In samenwerking met Wolf Online Marketing www.wolfonlinemarketing.com hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe, frisse en vooral functionele website. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.


We zijn enorm blij met het resultaat en hopen dat jij precies kunt vinden wat je zoekt. En als dat niet zo is, kom je via de website nog gemakkelijker met ons in contact om jouw specifieke wensen te bespreken. Zo komen we samen tot een mooi resultaat.


Bloggen

Wij hebben je een heleboel te vertellen. Over onze winkel, onze producten en onze activiteiten. Vanaf nu doen we dat in een blog. Maar wij niet alleen. We worden geholpen door leveranciers en klanten. Zij vertellen je waarom zijn leveren aan onze winkel of bij ons hun boodschappen doen.


Heb jij ook iets te vertellen over onze winkel? En zie je het zitten om een bijdrage te leveren aan onze blog? Klim dan in de pen en stuur ons je tekst. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw verhaal!


Achter de schermen

Heb jij altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat in onze winkel? Op de website stellen we ons aan je voor. Ook lees je meer over de kerstpakketten die we ieder jaar leveren en het werkfruit wat wekelijks bij verschillende bedrijven in de regio gebracht wordt. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.


Originele verpakking

Samen met Grafisch Bedrijf Goes (GBG) www.gbg.nl ontwikkelen we nieuwe, originele verpakkingsmaterialen. Zo kunnen we onze cadeau- en kerstpakketten nog mooier inpakken. Wij zijn ontzettend enthousiast en kunnen niet wachten om jullie het resultaat te laten zien. Het is bijzonder knap van de mannen en vrouwen van GBG hoe zij de ideeën van ons ‘creatieve brein’ Els hebben kunnen omzetten in iets concreets. Het is prachtig geworden. Houd dus onze website en sociale media goed in de gaten voor het eindresultaat!


Speelgoedbank

Zoals je inmiddels gewend bent, zamelen we ook dit jaar weer speelgoed in voor de Speelgoedbank. De datum moet nog worden gepland, maar je kunt alvast je kasten gaan opruimen. Dit jaar zijn we in het bijzonder op zoek naar boeken en (complete) puzzels. De exacte datum maken we bekend via Instagram en Facebook.Kerstpakketten

Wacht niet te lang, want voor je het weet is het december. Je collega’s rekenen dan op hun kerstattentie. Wij zijn inmiddels druk bezig met het voorbereiden van de kerstpakketten. Onze nieuwe verpakkingsmaterialen zijn enorm geschikt om dit jaar weer origineel voor de dag te komen. Samen met jou denken we na over de inhoud en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page