top of page

Activiteiten met pompoenen voor de speelgoedbank

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021


Op zaterdag 23 oktober 2021 combineren we de jaarlijkse inzameling voor de Speelgoedbank met leuke activiteiten met pompoenen.


Al een aantal jaren zamelen we in de aanloop naar de feestdagen speelgoed in voor Speelgoedbank Zeeland. Ook dit jaar ben je weer van harte welkom om speelgoed, wat een tweede kans verdient, bij ons in te leveren. Daarnaast organiseren we dit jaar verschillende activiteiten voor kinderen die in het teken staan van pompoenen.

Speelgoed inzamelen Speelgoedbank Zeeland verzamelt gebruikt speelgoed. Dit wordt opgeknapt en schoongemaakt, waarna het verkocht wordt tegen een klein bedrag. De opbrengst van het verkochte speelgoed, gebruikt Speelgoedbank Zeeland om kinderen uit gezinnen met minder middelen nieuw speelgoed te kunnen geven. Bijvoorbeeld voor Sinterklaas.

Pompoenendag Tot twee jaar geleden konden kinderen ieder jaar bij ons terecht voor de Pompoenendag. Door welbekende omstandigheden kon deze dag de afgelopen jaren niet doorgaan. Maar dit jaar zijn alle kinderen weer van harte welkom om, met hun ouder of verzorger, deel te nemen aan de activiteiten.


Hoog bezoek Bovendien krijgen we hoog bezoek! Kinderburgemeester Maaike van Goes en haar wethouder Daimi komen bij ons langs. Ze zullen helpen met het inzamelen van het speelgoed en een voorleesmoment voor hun rekening nemen.

Inschrijven Deelnemen aan de activiteiten is op inschrijving en kost €7,95 per persoon. Voor dit bedrag krijg je: - een grote pompoen om uit te snijden*, - een mooie, versierde cupcake, - een bekertje siroop, - schmink, - een voorleesmoment.

Er zijn 4 blokken waarop ingeschreven kan worden. Dit inschrijven gaat via onderstaande links: - blok 1 van 10:30 – 11:15 uur: https://tickets-pompoenendag-blok1.eventbrite.nl - blok 2 van 11:30 – 12:15 uur: https://tickets-pompoenendag-blok2.eventbrite.nl - blok 3 van 13:30 – 14:15 uur: https://tickets-pompoenendag-blok3.eventbrite.nl - blok 4 van 14:30 – 15:15 uur: https://tickets-pompoenendag-blok4.eventbrite.nl

Na inschrijving ontvang je een ticket. Vergeet niet je ticket uit te printen en mee te nemen!

*Het pompoenen uitsnijden gebeurt op eigen risico en onder begeleiding van een ouder of verzorger, ouder dan 18 jaar.

308 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page